[Sub Jawa] Keyakizaka46 – Zankokuna Kankyakutachi Episode 09

 

SINOPSIS:
Ing masa depan, ono suatu SMA sing nglindungi privasi, mulai tekan jeneng guru nganti murid nang kono ora diwenehi eroh. 21 siswi SMA kekancingan nang jero kelas, opo ae sing dilakokno para siswi iku iso didelok langsung karo kabeh wong sakdunyo. Para siswi iku mung oleh metu lek iso ngentukno akeh “Like” tekan penontone.

 

CAST:

 

CUPLIKAN EPISODE 9 :

 

LINK DOWNLOAD & STREAMING :

HULU Version

RAW | SOFTSUB

Nihon TV Version

 

STAFF :
(JPN-INDO)

Timer: Nagamine & Atsukozen
Translator : Nagamine & Nanon_chan23
QC : Nyash
Typesetter : ABSetiawan97
K-Effect : Atsukozen

(INDO-JAWA)

Sing nerjemahno: NiLuhAyu, Nargyanti
Sing ngecek apik opo ora: hunter934

Pemandu Sorak : keykoykuy, Escagara, BlackErika, Bass, Renovatio97, dampo, AKP, mochaccino, toomuchidea, Ö, dll

 

Matur suwun wis nggawe sub tekan kami. Ojo sampe nggenti WATERMARK & CREDIT e, ojo sepisan-pisan ngeupload maneh hasil kerjo kami, mbuh iku upload langsung opo diganti-ganti tapi ora ngomong arek-arek kene!!!

Next Post

Previous Post

© 2018 Keyakizaka46 Indonesia