[Sub Sunda] Keyakizaka46 – Zankokuna Kankyakutachi Episode 09

 

SINOPSIS:
Berlatar belakang ti pikahareupeun, ti sahiji SMA merekeun perlindungan privasi, dimana ngaran ti kabeh guru jeung murid diditu teu di bere nyaho. 21 siwi SMA eta kakonci di kurang kelas jeung naon nu kudu manehna gawékeun jeung ditempo ku seluruh dunia sacara langsung. Manehna ngan tiasa kaluar mun bisa ngadapetkeun loba “LIKE” ti pamirsana.

 

CAST:

 

CUPLIKAN EPISODE 9 :

 

LINK DOWNLOAD & STREAMING :

HULU Version

RAW | SOFTSUB

Nihon TV Version

 

STAFF :

(JPN-INDO)

Timer: Nagamine & Atsukozen
Translator : Nagamine & Nanon_chan23
QC : Nyash
Typesetter : ABSetiawan97
K-Effect : Atsukozen

(INDO-SUNDA)

Nu narjamahkeun : Ardy El & Tama (Sakamichi Squad Bandung)

Pemandu Sorak : keykoykuy, NiLuhAyu, Escagara, BlackErika, hunter934, Bass, Renovatio97, Nargyanti, dampo, AKP, mochaccino, toomuchidea, Ö, dll

 

Hatur nuhun ka nu enggeus ngagunekeun sub ti arurang. Ulah pernah ngarubah WATERMARK & CREDIT NAME jeung me-reupload hasil arurang daek eta sacara langsung atawa ngarubah tanpa sepengetahuan ti arurang!!

Next Post

Previous Post

© 2018 Keyakizaka46 Indonesia